Årsmøde 2013: Demokrati og indflydelse i arbejdet

Demokrati og indflydelse i arbejdet

 

Gamle og nye veje

 

CENTER FOR STUDIER I ARBEJSLIV

inviterer til årsmøde 2013

Torsdag d. 4. april 2013 kl. 9:00 til 15:00

Institut for Læring og Filosofi

Aalborg Universitet (Kbh.)

A. C. Meyers Vænge 15, 3

2450 København SV

Diskussionen om demokrati og indflydelse i arbejdet og over arbejdet har været en grundsten i arbejdslivsforskningen så længe, den har eksisteret. Den danske model har sat samarbejde og indflydelse i system og er båret af tillidsvalgte, der varetager medarbejdernes interesser som deres repræsentanter i samarbejdsudvalg, arbejdsmiljøorganisationen og gennem forhandlinger og samarbejde i hverdagen.

CSA’s Årsmøde 2013 sætter fokus på, hvordan betingelser for demokrati og indflydelse forandres, udfordres, fortrænges og muliggøres i det moderne arbejdsliv. Der vil være oplæg og workshops om,  hvordan indflydelsen og demokratiet aktuelt trives såvel i det daglige samarbejde som i de indflydelsesorganer, der er rammen om den danske model.

Herudover vil der være mulighed for at møde studerende, der beskæftiger sig med studier af arbejdslivet og få indblik i deres projekter. Center for Studier i Arbejdsliv afholder i år årsmødet i samarbejde med Aalborg Universitet, København. Aalborg Universitets tilstedeværelse i hovedstaden i Nokias tidligere domicil i Sydhavnen er af ny dato og flere af de institutter der er repræsenteret arbejder med arbejdslivsspørgsmål.

Velkommen til CSA årsmøde 2013!

Tilmelding på e-mail csa.aarsmoede@gmail.com senest den 14. marts